Kom häromdagen att tänka på hur länge jag har haft denna bloggen. Jag hade till och med en blogg innan denna, som är borttagen nu. Men tassi.blogg.se skaffade jag i början av 2009 tror jag, även om jag har raderat nästan alla inlägg från det året. Galet länge bloggen har existerat ändå. 
Gulligt. 
Engelska och matte stod på schemat, sen var skoldagen slut. Men Josef tvingade iväg mig till biblioteket, så jag har gått runt och frusit i stan istället. Mysigt. Jag känner även att jag håller på att bli förkyld, ont i halsen och huvudet, och trött. Jag som hade tänkt spela in en cover...
Efter att ha sprungit runt som idioter, så lyckades jag och Michelle äntligen hitta ingången till badhuset. Och när idrottsläraren sa att vi skulle simma 1 km så trodde jag att jag skulle svimma. Men det gick bra, jag hann precis simma klart innan tiden var ute. Feeling awesome. 
Senare idag gick jag på bio med Fanny och Vicki för att fira Fannys födelsedag, som ägde rum för mer än två månader sen. Vi såg då Breaking dawn part 2, och jag måste erkänna att det inte var så dålig som alla sagt. Den var spännande :)
Titta, detta blev ett sånt där jobbigt långt inlägg.