Vi fick våra klasströjor idag! Jag är ganska nerkärad i min och gissar på att den kommer användas flitigt. När jag kom hem från skolan så hade jag inget att göra, så jag tog tillfället i akt för en photoshoot med tröjan. Ni får en bild på framsida, baksidan, och dessutom en vacker backstagebild från när jag flyttade undan sofforna :))
Jag är lite smått irriterad idag. Men när jag kom hem så satte jag mig ner för att skriva av mig, och då känns det alltid bättre. Jag har alltid varit en skrivmänniska, ända sen jag var väldigt liten. Det kvittar vad det är jag kluddar ner på pappret, jag mår alltid bättre av att få ut orden ur mitt huvud utan att behöva prata :)
Det slog mig att jag aldrig har haft mjukisbyxor i skolan. Inte så länge jag kan minnas i alla fall. Och just idag kände jag inte alls för att klänga på mig ett par jeans, så det fick bli mjukis. Ärligt talat så förstår jag inte varför så många skolor stannar när någon kommer dit med mjukis. Vill man ha mjuka byxor så ska man ha mjuka byxor, helt enkelt. Tror dock inte att någon på min skola bryr sig alls xD